Bumblebee

Bumblebee

Termíny promítání

28 | 12 | 2018
| 17:30
01:50
Režie: Travis Knight
Hrají: Hailee Steinfeld, Pamela Adlon, John Cena, Gracie Dzienny, Jason Drucker, Kenneth Choi, Rachel Crow, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Teresa Navarro, Abby Quinn, Vanessa Ross, Christian Hutcherson
Žánr: Akce, Sci-fi
Země původu: USA
Premiéra: 20 | 12 | 2018

Charlie (Hailee Steinfeld) je obyčejná osmnáctiletá holka, která právě k narozeninám dostala první auto. Jenže ten žlutý „Brouk“ není obyčejná ojetina, ale Bumblebee, který se v této podobě ukrývá nejen před lidmi, ale i ostatními Transformers.

S Autobotem se dívka spřátelí pozoruhodně rychle. Nic jiného jim ani nezbývá, vzhledem k tomu, že Bumblebeeho intenzivně hledají nepřátelsky naladění Deceptikoni z jeho rodné planety a podobně nebezpečný vládní agent Burns (John Cena). Na útěku před nepřáteli však zjistí, že můžou být v tomhle nesourodém tandemu neporazitelní. Legendární sci-fi série se příběhem „Beeho“ vrací ke svým kořenům (děj filmu časově předchází všem dílům předchozích Transformers) a po kovových orgiích Michaela Baye se tentokrát v režii Travise Knighta (Kubo a kouzelný meč, Norman a duchové) vrací tam, kde ji fanoušci chtějí vidět – k lehkosti a zábavnosti prvního dílu.