Predátor: Evoluce

Predátor: Evoluce

Termíny promítání

30 | 09 | 2018
| 20:00
01:40
Režie: Shane Black
Hrají: Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Lochlyn Munro, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Boyd Holbrook, Edward James Olmos, Jake Busey, Niall Matter, Keegan-Michael Key, Alfie Allen, Trevante Rhodes, Patrick Sabongui, Paul Lazenby, Andrew Jenkins, Harrison MacDonald, Augusto Aguilera
Scénář: Shane Black, Fred Dekker
Kamera: Larry Fong
Hudba: Henry Jackman
Žánr: Akce, Sci-fi, Thriller
Země původu: USA
Premiéra: 13 | 09 | 2018

Před více než třiceti lety jsme se s nimi střetli poprvé. A byl to pořádný nářez. Teď se Predátoři, jedni z největších lovců celého vesmíru, opět vrací na naši planetu. Jsou však mnohem silnější a chytřejší než kdykoliv předtím. Lov a zabíjení jsou pro ně stále největší zábavou.

Predátoři se geneticky zdokonalili pomocí DNA jiných vesmírných bytostí. Když jeden kluk nešťastnou náhodou zapříčiní jejich návrat na Zemi, vůbec není jisté, kdo před nimi ochrání lidstvo tentokrát. Najde se někdo, kdo nebude jen lovná zvěř, ale dokáže se jim postavit jako rovnocenný soupeř? Poslední šancí lidstva na záchranu před vesmírnými nimrody se stává už jen malá parta bývalých a naprosto šílených vojáků a jedna mladá evoluční bioložka. Jen ti mají aspoň malou šanci zabránit vyhubení našeho živočišného druhu.