Petr Bende – Přeloženo

Petr Bende – Přeloženo

koupit lístek
Sdílet
Událost na Fb Zpět na program
07 | 04 | 2022
| 19:00
  • 250 Předprodej do 6. 4.
  • 290 na místě
02:00

Přátelé, omlouváme se, ale i tento koncert jsme se rozhodli přeložit. Půjdeme ven, na jedinečné místo Hückelových vil v Novém Jičíně. Spolu s luxusním koncertem Petra Bendeho, bonusem získáte výjimečnou prohlídku těchto jinak nepřístupných objektů. 

14. května 2022, kde od 14:00 začne program, spojený s prohlídkou a v 15:00 koncert.

Vstupenky zakoupené na koncert, budou samozřejmě vráceny. Těm z Vás, kteří vstupenky zakoupili on-line, přijdou peníze zpět na účet. Pro Vás, kteří jste pro vstupenky přišli na pokladnu, budou peníze připraveny na pokladně EKO odd. na Masarykově náměstí 20 (dle aktuální otevírací doby) POKLADNY

Děkujeme za pochopení…

Petr Bende vyráží za svými fanoušky a mezi lidi, které by rád muzikou naladil na pozitivní notu! Písničky s kytarou, cimbálem a basou, povídání a pozitivní nálada – tak by se dal stručně popsat akustický recitál a koncert, který Petr připravil speciálně pro své fanoušky.
Petr Bende – zpěv, akustická kytary, perkuse, Michal Grombiřík – cimbál, Dalibor Dunovský – basa.
Hosté: Jako hosté přijali pozvání písničkář René Matlášek z Ostravy a jeho dlouholetý kytarista Vít Štaigl, kteří vystoupí jak před Petrovým koncertem, tak se potom následně přidají na společné muzicírování i při závěrečných skladbách Petra Bende.

petrbende.cz # renematlasek.cz