Jazz klub & Paul Batto Trio – bluesový večer

Jazz klub & Paul Batto Trio – bluesový večer

koupit lístek
Sdílet
Událost na Fb Zpět na program
18 | 02 | 2022
| 20:00
  • 90 v předprodeji do 17.2.
  • 120 na místě
02:00

Není snadné označit někoho, kdo se tak vědomě vzpírá kategorii. Paul Batto je možná nejlépe charakterizován jako „písničkář“, který prostřednictvím hluboce osobní poezie nabízí posluchači pohledy do své věčně neklidné duše. Má příběhy, které může vyprávět – a přicházejí jako písně mnoha tvarů a barev…
Paul sklidil uznání kritiky za svou jemnou lyrickou, zemitou kytarovou hru a silné vokály. Publikum po celé Evropě bylo milováno jeho nenápadnými výkony a dojato silou jeho balad. Tři nedávné nahrávky AIN’T BUT ONE WAY (2009), LONESOME ROAD (2014) a STRAIGHT TALK (2017) získaly skvělé recenze v řadě zemí. WALKING CLOSE (2019) je nejnovější vydání a znamená desetiletou spolupráci s klavíristou Ondrou Křížem. Paul má nabitý plán turné kolem 150 koncertů ročně.
www.batto.org

Všichni návštěvníci, s výjimkou dětí které ještě nezahájily povinnou školní docházku, jsou v případě, že zrovna nekonzumují (potraviny, pokrmy či nápoje), povinni použít ochranný prostředek dýchacích cest (nos, ústa), kterým je respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) s filtrační účinností alespoň 94% dle příslušných norem. Návštěvníci do 15-ti let mohou použít zdravotnickou obličejovou masku.